Principiul nostru cel mai important: respectul reciproc

Principiul nostru cel mai important: respectul reciproc

O companie profitabilă are mai multe avantaje

O companie profitabilă are mai multe avantaje

De la acul de recoltare până la automatizarea laboratorului

De la acul de recoltare până la automatizarea laboratorului

Suntem pe piața de laborator medical de peste 25 de ani

Suntem pe piața de laborator medical de peste 25 de ani

Optimizați fluxul de lucru și obțineți eficiență maximă cu
noua linie automatizată de biochimie și imunologie Mindray SAL.

Optimizați fluxul de lucru și obțineți eficiență maximă cu <br/>noua linie automatizată de biochimie și imunologie Mindray SAL.

Laboratoarele de azi pun din ce în ce mai mare accent pe alegerea unor analizoare de hematologie cu valoare clinică înaltă, care furnizează mesaje interpretative fiabile pentru reducerea ratei examinărilor microscopice, pot determina eritroblaștii  și reticulocitele, precum și celularitatea diferitelor lichide biologice. BC-6200 îndeplinește toate aceste cerințe, chiar mai mult: vă va întrece așteptările.

Cu sistemul optic îmbunătățit și cu un sistem nou de reactivi, tehnologia SF Cube asigură o diferențiere superioară a populațiilor celulare, ceea ce este cheia evidențierii celulelor anormale.

Rezultat NRBC (eritroblaști) cu fiecare hemoleucogramă

În scattergrama WNB analizorul BC-6200 furnizează rezultatele pentru eritroblaști și bazofile, ceea ce înseamnă că numărul eritroblaștilor, dacă sunt prezenți în probă,  este determinat în cadrul hemoleucogramei de rutină. Fără reactivi suplimentari.

Rezultate RET și PLT-O mai precise

Prin utilizarea noului colorant fluorescent reticulocitele și trombocitele sunt colorate mai specific, semnalul fluorescent este mai puternic și astfel rezultatele sunt mai precise.

Retestare automată & testare reflex

În cazul în care rezultatele probelor depășesc anumite praguri critice presetate, autoloaderul analizorului BC-6200 poate recircula stativele cu probe pentru retestare automată sau testare reflex.

Timp redus de testare

Până la 50 probe pot fi încărcate în BC-6200 iar capacitatea de lucru este de până la 110 teste/oră

Volum mic de probă

Pentru un rezultat complet de CBC+DIFF+RET cu NRBC, BC-6200 are nevoie de doar 80 µl de sânge integral sau 35 µl de sânge capilar.