Dragi parteneri,

compania Mindray, cel mai important producător de dispozitive medicale din China și aliatul principal al luptei cu Covid-19 în China va organiza miercuri, 18.03. de la ora 10:00 (ora României) un webinar despre rolul hematologiei în diagnosticul și prognosticul infecției cu COVID-19.

Webinarul va avea o durată de aproximativ 2 ore și va conține 2 sesiuni în care speakerii vor împărtăși experiența lor acumulată în această luptă care în România abia a început. Atașăm invitația oficială și un ghid cu instrucțiuni detaliate privind accesul la webinar. Acest webinar se adresează în principal cadrelor superioare din laboratoarele clinice (medici, biologi, chimiști) dar toți profesioniștii din domeniul medical (infecționiști, epidemiologi, medici de familie, etc.) sunt bineveniți să participe la aceste prezentări. Nu ezitați să invitați și colegii Dvs. care ar putea fi interesați.

Tematica și speakeri
Instrucțiuni de conectare

Vineri, 20.03. va avea loc încă un webinar susținut de 3 profesori de renume din China care vor vorbi despre diagnosticul clinic al COVID-19, despre protecția personalului medical împotriva infecției și desre diagnosticul molecular. Vom reveni cu detalii.