Diagnosticul complet, într-un singur pas al infecțiilor cu micoplasme urogenitale.

MYCOFAST® RevolutioN este o metodă colorimetrică precisă, cost-eficientă și ușor de utilizat, destinată detecției, numărării, identificării și testării susceptibilității la antibiotice a Ureaplasma urealyticum (U.u) și Mycoplasma hominis (M.h) din probe urogenitale.

Panelul de antibiotice și punctele de ruptură utilizate în MYCOFAST® RevolutioN urmează recomandările CLSI (Clinical Laboratories Standards Institute), furnizând rezultate de încredere pentru clinicieni și crescând astfel rata succesului terapeutic. Se testează următoarele antibiotice în diferite concentrații: levofloxacina, moxifloxacina, eritromicina, clindamicina și tetraciclina.

Cu ajutorul reactivilor lichizi, gata de utilizare, din trusă, MYCOFAST® RevolutioN identifică creșterea U.u și M.h după doar 24 ore de incubare. Activatorul de creștere special, suplimentul M.h. garatează rezultatele rapide și corecte. Pe lângă acestea MYCOFAST® RevolutioN permite numărarea precisă a U.u. la > 103 UFC/ml, recunoscut ca prag patologic pentru probele de spermă și urină.

Avantajele trusei MYCOFAST® RevolutioN

- test all-in-one
- rezultate rapide pentru clinicieni, disponibile în 24 de ore
- metodă colorimetrică vizuală, ușor de citit și interpretat
- reactivi gata de utilizare
- sistem de închidere a galeriei pentru manipularea în siguranță
- respectă recomandările CLSI pt antibiogramă
- permite detectarea Micoplasmelor urogenitale din spermă şi urină (are titru de 103)
- rezultate în concordanță cu pragurile patologice
- stabilitate lungă: 18 luni la 2-8°C
- Mediul de transport UMMt permite păstrarea probelor până la 72 de ore

Pentru o flexibilitate mai mare este disponibilă și metoda screening în 2 etape: în prima fază se depistează prezența micoplasmelor în probe cu ajutorul trusei MYCOFAST® Screening RevolutioN iar în caz de pozitivitate în faza următoare se trece la numărarea și testarea susceptibilității cu ajutorul trusei Complement MYCOFAST® RevolutioN.

De asemenea, mediile de transport UMMt RevolutioN se pot achiziționa separat.

Controlul de calitate al trusei, dar și al truselor de la alți producători sau al altor metode poate fi efectuat cu ajutorul setului de control Mycoplasma care conține câte 6-6 fiole cu M.h. şi U.u. liofilizat